Bel ons:

(Ma t/m Vrij)

Mail ons:

info@procesxperts.nl

Hesselink van Suchtelenweg 4,

Wageningen

Eenvoud in informatiehuishouding

Functioneel beheer

Onze collega’s ondersteunen op afstand of op locatie in het kader van functioneel beheer. Zo brengen we bijvoorbeeld de data weer op orde en werken we systeem onafhankelijk. Onze professionals kijken tevens mee hoe bepaalde processen hierin verbeterd kunnen worden en geven hierin de juiste feedback. Zo blijven de systemen en applicaties up-to-date en zijn ze in lijn met de dagelijkse operationele activiteiten en processen.

Zaakgericht werken

Tijdens de implementatie van een nieuw (zaak)-systeem is het vaak de kracht en de kunst om gewenste doelstellingen om te bouwen naar processen die werken binnen je (nieuwe) applicatie en omgeving. Tevens hebben onze klanten vaak bij veranderingen van afdelingen en processen ondersteuning nodig om systemen en applicaties hierop feitelijk aan te passen. Onze professionals helpen lokale overheden niet alleen bij de implementatie van het zaakgericht werken maar zorgen tevens ervoor dat er een juiste borging komt door het verzorgen van opleiding (e-learning) en trainingen.

Verander Management

Veranderingen omtrent wet en regelgeving, beleid of herindelingen hebben sterk impact op mensen, processen en systemen. Maar vragen vaak onderling om een sterkere en efficiëntere samenwerking. Onze professionals ondersteunen lokale overheden vooraf en tijdens het veranderingsproces en kijken over afdelingen heen. We brengen mensen, processen en systemen krachtiger samen. Een informatiehuishouding is pas efficiënt en duurzaam als je als team hierin samen blijft optrekken.